BlogKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 30 April 2022

  ZOEK JE EEN DUURZAAM RELATIEGESCHENK? DIT MOET JE WETEN!

  Om je werknemers, samenwerkingspartners of andere zakelijke relaties te bedanken is een relatiegeschenk altijd een goed idee! Bij het kopen van dit type cadeau worden aspecten zoals lokaal, levensduur en groen steeds belangrijker. Met onze terrariums breng je de natuur in huis of kantoor met een zo duurzaam mogelijk geproduceerd mini ecosysteem. Groen, lokaal en bijzonder origineel!

  GA VOOR GROEN MET EEN DUURZAAM CADEAU

  De wereld is aan het veranderen en steeds meer mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn op de natuur en onze aarde. Gelukkig wordt het steeds makkelijker om duurzame keuzes te maken. De toekomst van relatiegeschenken is groen, en dat is precies waar wij bij Deals2day voor staan. Waar je rekening mee moet houden als je een duurzaam relatiegeschenk zoekt, is dat het product is geproduceerd op een manier waarbij er aandacht is voor mens en milieu. Daarom werken wij zo veel mogelijk met natuurlijke materialen en worden de producten gemaakt met zorg en liefde voor mens en omgeving. Onze planten worden enkel gekocht bij telers met een MPS-certificaat, een belangrijk duurzaamheidskeurmerk. Onze relatiegeschenken worden lokaal gemaakt en de materialen komen van zo dichtbij mogelijk. Zo ontstaan de mooiste producten waar we met recht trots op zijn!

  DRAAG BIJ AAN EEN BETERE WERELD

  Het doel van Growing Concepts is om de wereld groener te maken. Groen maakt gelukkig en een omgevingen vol met planten en natuurlijke materialen zorgen voor het prikkelen van de creativiteit. Planten in huis zorgen voor energie en vergroten je woongeluk. Tegelijkertijd is het wel zo fijn als het groen onderhoudsvriendelijk is, zeker wanneer je dit als relatiegeschenk geeft. Vanuit daar hebben wij onze mini ecosystemen bedacht. Deze terrariums met planten zijn zelfvoorzienend en het perfecte cadeau voor iedere plantenliefhebber, zowel zakelijk als privé. Door het geven van een onze mini biotopen in helder glas geef je niet zomaar een cadeau aan jouw relaties. Een duurzaam geschenk laat zien dat je als bedrijf een weloverwogen keuze hebt gemaakt. Dit draagt bij aan de boodschap die je als bedrijf wilt uitdragen.

  DUURZAME RELATIEGESCHENKEN VAN GROWING CONCEPTS

  In onze webshop vind je naast de ecosystemen nog veel meer duurzame en groene cadeaus; zoals droogbloemen, mosletters, moswanden en schilderijen. Niet geheel onbelangrijk: onze relatiegeschenken zijn te personaliseren met een eigen tekst of logo. We denken graag met je mee en kunnen waar mogelijk maatwerk leveren. Laat jouw relatiegeschenk symbool staan voor de duurzame relaties in het werkveld. Met een duurzaam cadeau van Growing Concepts zit je sowieso goed!

  Recente artikelen

  Tips en alles over de laatste woontrends

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »